Gå til hoved-indhold

Legepladsen i Farsø Søanlæg

Adress

Stadion allé 8
9640 Vesthimmerlands
Afstand: 34,07 Km

Kontakt

Velkommen til områdets største legeplads, som du finder i de mest idylliske og rolige omgivelser i Farsø Søanlæg!

Med udsigten til den store sø med et rigt dyreliv i baggrunden kan forældrene nyde en kop kaffe på de opstillede bord-bænkesæt, mens børnene efter madpakken prøver de mange forskellige stationer på legepladsen.

På legepladsen er der noget for både store som små legebørn. Det første man møder, er det store edderkoppespind, hvor de større legebørn kan bruge timevis på at kravle rundt, komme helt op i toppen eller lege fangeleg.

I finder selvfølgelig også et helt klassisk gyngestativ samt en sansegynge, som altid er et stort hit hos de mindste hoveder. Legepladsen indeholder også flere forskellige karruseller og vipper i alle forskellige typer og størrelser.

Hvis man går – eller rutsjer – længere ned på legepladsen, møder man et mere skovinspireret område med mulighed for at gå på line eller holde balancen på træstammerne.

En familietur til Legepladsen i Farsø Søanlæg er derfor en yderst anbefalelsesværdig attraktion i Farsø, som byder på timevis af sjove og sanselige oplevelser for både store som små. Det bedste af det hele er, at det ikke koster en krone!





<< Gå tilbage
Opdateret af:
Destination Himmerland  | info@destinationhimmerland.dk
Fotograf: Destination Himmerland
Fotograf: Destination Himmerland
Fotograf: Destination Himmerland