Gå til hoved-indhold

ANSVARLIG HOTELDRIFT

Vi har stor respekt for naturen, miljøet og mennesker. Derfor er det helt naturligt for os konstant at arbejde på at minimere madspild, affald og plastforbrug.
Vi sikrer korrekt gen- og ressourceanvendelse, vores energiløsninger er miljøvenlige og vi har implementeret forskellige vandbesparende tiltag.

Vores hotel skal fremstå rent og imødekommende. Hertil anvendes miljøvenlige rengøringsprodukter for at minimerer vores indvirkning på miljøet.

Disse tiltag er blot nogle af de mange måder, hvorpå vi arbejder for at drive vores hotel på en mere bæredygtig og ansvarlig måde.

Vi lærer sammen, lærer af hinanden og lærer med hinanden i vores fælles bestræbelser på at skabe en mere bæredygtig fremtid.

~

Som medlem af den faglige brancheorganisation Horesta, følger vi alle krav om lønforhold, goder og ansættelsesbetingelser.
Og vi er meget seriøse i vores forpligtigelse i at opretholde højeste standarder inden for vores branche.

AFFALDSSORTERING

Vi sorterer affald på hele hotellet; køkken, restaurant, værelser, fællesarealer ude og inde. På værelset kan du nemt stille dine flasker af glas/plast samt dåser ved siden af skraldespanden, så sørger vi for den videre korrekte sortering. Skulle du have noget teknik, batterier eller lignende, som du gerne vil af med, kan dette afleveres i receptionen, hvorfra vi tager det videre til genbrugsstationen.

RENGØRING AF VÆRELSER

Den daglige rengøring på værelserne og udskiftning af håndklæder er reduceret, således ophold over flere nætter kun er omfattet af slutrengøring. Dette er med  henblik på at mindske forbrug af vand, strøm, rengøringsmidler, vask etc. Skulle du som gæst ønske et nyt håndklæde eller have brug for en lettere rengøring, er vi naturligvis behjælpelige med dette uden ekstra omkostning for dig.

Vi benytter vaskeri, som er svanemærket. 

MINDRE MADSPILD

I vores køkken har vi stor fokus på at minimere madspild. Vi køber så vidt muligt bæredygtigt ind, gerne økokologiske og miljømærkede produkter. Med naturen som nabo er det naturligt for os at gøre stor brug af sæsonbestemte råvarer.

Vi portionerer vores retter. Det gælder også vores morgenmad, som serveres som anretninger på fine opsatse afstemt antal gæster ved bordet.