Gå til hoved-indhold

KONTAKT OS

Hotel Amerika
Amerikavej 48 - 9500 Hobro

Ring til os
9854 4200


KONTAKTPERSONER

Hoteldirektør

Peter Hansen
Mobil: (+45) 2331 9303
Mail: hom@hotelamerika.dk

”Vi byder velkommen til både erhvervsfolk og turister. Fælles for vores gæster er, at de besøger os for den gode hoteloplevelse med god mad og god service. Og den nærværende gæstekontakt er lige så vigtig for os som retterne, der går ud fra køkkenet. De mange opgaver, som er her på hotellet, varetages af et stærkt og dedikeret hold kollegaer, som jeg er stolt af at stå i spidsen for.”

Køkkenchef

Maria Grazia Caride
Telefon: (+45) 9854 4200
Mail: kokkenchef@hotelamerika.dk

”Vi har et supergodt hold og vi præsterer altid sammen som team i køkkenet. Her kommer det gode sammenhold os til gode, for vi er afhængige af hinanden for at sikre, at alle serveringer er fuldkomne. Vores passion for madlavning og vores fælles mål om at levere den bedste oplevelse for vores gæster driver os. Vi trives i det høje tempo i køkkenet, hvor hver detalje tæller. Vores styrke ligger i vores evne til at arbejde sammen, lære af hinanden og løfte hinanden op."

Restaurantchef

Klaus Hald
Telefon: (+45) 9854 4200
Mail: restaurant@hotelamerika.dk

"Det giver en kæmpegod følelse at have en god dag/aften i restauranten, hvor vi kører perfekt service og gæsterne går glade herfra med en god oplevelse. Bag restauranten ligger også opgaver som procesoptimering, indkøb, planlægning af vagter, møder omkring arrangementer som eks. bryllup eller firmafest mv. Der er nok at se til - det er det hele værd."

Marketing Manager

Vita Vibeholm
Telefon: (+45) 6071 5117
Mail: marketing@hotelamerika.dk

”Som marketing manager på Hotel Amerika er det et stort privilegie at arbejde med en kombination af mangeartede opgaver. Arbejdsglæde er essentielt for mig, og jeg ser altid frem til at komme på hotellet.
Jeg er stolt over at arbejde sammen med et team af dygtige og engagerede kollegaer. Min fornemeste opgave er at formidle alt det, som de er gode til, gennem kommunikation - her website, sociale medier, annoncering, nyhedsbreve etc. Og det brænder jeg for."

Receptionschef - barsel

Pernille Bertelsen
Telefon: (+45) 9854 4200
Mail: sommelier@hotelamerika.dk

”Ikke to dage er ens og jeg nyder diversiteten i opgaverne her i receptionen. Jeg glædes altid over at byde gæster - nye som tilbagevendende - velkommen her på Hotel Amerika. Jeg har mange års erfaring som tjener, sommelier og restaurantchef. Min viden og erfaring fra restaurantfaget drager jeg stor nytte af i min rolle som receptionistchef."

Økonomiansvarlig

Hanne Würtz Rasmussen
Telefon: (+45) 9854 4200
Mail: hw@hotelamerika.dk

Bank: Sparekassen Danmark

Reg. nr. 9070 Konto nr. 2020291357

IBAN NR.: DK2590702020291357

BIC-kode/SWIFT-adresse: VRAADK21

SKRIV TIL OS