Gå til hoved-indhold

SUP spot: Hobro

Adress

Nedre Strandvej
9500 Mariagerfjord
Afstand: 1,77 Km

Kontakt

I Hobro kan I prøve SUP i naturskønne omgivelser ved havnen eller Ørnedalsbugten.

I Hobro er der flere gode steder at stå på SUP. Et populært udgangspunkt er Hobro Lystbådehavn på nordsiden af fjorden. Her er roligt vand og skøn atmosfære, som skaber de perfekte betingelser for en afslappende SUP-oplevelse. Havnen er også ideel til begyndere, da isætningen er let. På Hobro Lystbådehavn finder I alle fornødne faciliteter. 

Til fods eller på vandet kan i øst for Hobro Lystbådehavn komme ud til Sildehagen og den populære Nøglebro. Et yndet udflugt sted og badested. Lægere øst på kommer i til de berømte Bramslev Bakker med Panorama-ruten. 

 

Et andet isætningssted i Hobro er Ørnedalsbugten, der ligger på sydsiden af Mariager Fjord, og du kommer hertil ad grusveje gennem Østerskoven. Et virkeligt smukt område - også til cykling og vandring.

Mariager Fjord byder på mange smukke spots i smuk natur og roligt farvand, der er ideelle til både begyndere og erfarne. Du kan padle langs fjorden og nyde den storslåede udsigt.

Ved lystbådehavnen er der mange faciliteter, hvor imod Ørnedalsbugten er mere sparsom, men tilgangen til fjorden stadig fin. Der er dog toilet ved shelterpladsen i Ørnedalsbugten.<< Gå tilbage
Opdateret af:
Destination Himmerland  | info@destinationhimmerland.dk
SUP spot: Hobro
Fotograf: Destination Himmerland