Gå til hoved-indhold

Kunstetagerne

Adress

Store Torv, Adelgade 28-20. Indgang gennem Hobro Bibliotek.
9500 Mariagerfjord
Afstand: 2,62 Km

Kontakt


Telefon: 97 11 52 00
En tur op gennem Kunstetagerne i Hobro er altid en spændende oplevelse. Man møder kunst af nogle af Danmarks mest anerkendte kunstnere. Og man kan glæde sig over arkitekturen og atmosfæren i det gamle bryghus – ikke mindst på en dag, hvor solen finder vej gennem de mange små og større vinduer.

I centrum af Hobro finder du Kunstetagerne, der udstiller moderne kunst, kunsthåndværk og design. På de fem etager finder du udstillinger af førende danske og udenlandske kunstnere.

Bygningen var fra 1850’erne ølbryggeri. I 2004 fik Kunstetagerne til huse i bygningen, og i dag vises 3-6 udstillinger årligt.

Kunstetagerne er hjemsted for Hobro Kunstsamling. På Kunstetagernes øverste etage kan man besøge en permanent udstilling med værker fra samlingen. Samlingens værker indgår tillige i mindre udstillinger hen over året. Hobro Kunstsamling står bag placeringen af flere end 50 skulpturer i Hobros byrum.

Er du interesseret i kunst og kunsthåndværk, så læg turen forbi Kunstetagerne i Hobro, og træd ind i en verden af kunst.

Der er gratis adgang til Kunstetagerne gennem Hobro bibliotek.

 



<< Gå tilbage
Opdateret af:
Destination Himmerland  | info@destinationhimmerland.dk
Fotograf: Destination Himmerland
Fotograf: Destination Himmerland
Fotograf: Destination Himmerland