Gå til hoved-indhold

Klosterkælderen - Antik & Porcelæn

Adress

Fuglsangsgade 4
9550 Randers
Afstand: 9,22 Km

Kontakt

E-mail: mail@klosterkaelderen.dk
Telefon: +45 44914455
I Mariager, kun et stenkast fra Torvet, ligger Klosterkælderen - Antik & Porcelæn. Stedet fungerer både som butik, showroom for www.klosterkaelderen.dk og som galleri med vekslende udstillinger.

Første del af navnet "Klosterkælderen Antik og Porcelæn" hidrører fra 1500-tals kælderen under butikken, der med hvælving og ”Den Hellige Birgitta” er et lille museum.

Man er heller ikke i tvivl om forretningens speciale i at formidle, købe og sælge dansk porcelæn mm. Porcelænet er både i form af spise- og kaffestel, figurer, vaser og platter fra de københavnske porcelænsfabrikker, samt glas, retro stentøj, keramik, fajancer fra Aluminia og andre smukke ting.

Klosterkælderen Antik & Porcelæn er først og fremmest en online porcelænsbutik, hvor vi betjener kunder fra hele verden fra computeren. Men når det er muligt, vil vi da gerne byde gæster indenfor i vores showroom / butik. Mange kommer året rundt for at få et førstehånds indtryk af det store udbud af dansk porcelæn.

Den målrettede porcelænsshopper ved, at det altid er bedst at forberede besøg ved at kigge på beholdningen på www.klosterkaelderen.dk og forudbestille de ønskede varer. Der vil dog ved åbningstider være mulighed for at kigge rundt i butikken, hvor et udvalg af de 20.000 varenumre er udstillet. Og der vil også være mulighed for at rode i loppekasser og falde for kuriositeter der ikke har fundet vej til hjemmesiden. Men søger De en bestemt ting som er set online er det bedst at bestille fremvisning, da ikke alt er lige tilgængeligt og slet ikke hvis familien vikarierer!

Klosterkælderen Antik & Porcelæn

Adresse

Fuglsangsgade 4

9550 Mariager

Kontakt

E-mail:mail@klosterkaelderen.dk

Telefon: +45 44914455

Website

Gå til hjemmeside

 



<< Gå tilbage
Opdateret af:
Destination Himmerland  | info@destinationhimmerland.dk
Fotograf: Destination Himmerland
Fotograf: VisitMariagerFjord
Fotograf: Destination Himmerland
Fotograf: VisitMariagerFjord | Copyright: VisitMariagerfjord
Fotograf: VisitMariagerFjord
Fotograf: VisitMariagerFjord
Fotograf: Destination Himmerland
Fotograf: VisitMariagerFjord