Gå til hoved-indhold

OPHOLD

NYD ET GASTRONOMSIK GETAWAY PÅ HOTEL AMERIKA BELIGGENDE VED DEN SMUKKE MARIAGER FJORD

Uanset årstiden er området omkring Hotel Amerika i Nordjylland altid smukt. I foråret skyder anemonerne op under bøgens lysegrønne løv.
Om sommeren står den dybe skov smukt og indbyder til tur på vandrestierne, der fører til både havn og fjord. I efteråret farver de rødbrune nuancer flammer på skrænterne ned mod Danmarks smukkeste fjord. Og et særligt lys opleves på de frostklare vinterdage, hvor træerne står glinsene af frost.

Indenfor opleves stemningsfulde lokaler i en skøn atmosfære, som indbyder til ro og hygge.
I Restaurant Uafhængig forkæler vi jer med årstidsinspireret retter – veltilberedte og en fornøjelse af nyde.

Jo, Hotel Amerika er et helt særligt sted at tage til.

SKØNNE HIMMERLAND

Her får du ekstra oplevelser i din ferie!

VANDRING - CYKLING - GOLF

Er du til vandre- eller cykelture? Området omkring Hobro byder på et væld af stier og ruter til begge dele.
Vi anbefaler en vandretur på den smukke Panoramarute med ruter af forskellige længder - længst 10 km. Spiller du golf? Vi samarbejder med 3 golfklubber - læs mere her.

SKØN MARITIM STEMNING

Nyd den maritime stemning ved Kulturkajen og Lystbådehavnen. Se området fra vandet med en sejltur med Svanen (maj-sep.)
Oplev et hav af historiske og smukke træskibe fra hele Norden, når Nordisk Skudetræf sætter kursen mod bla. Hobro og anløber havnen den første weekend i juli.  

KULTUR & KUNST

Spændende historier og kulturarv danner grundlaget for mange af områdets kultur- og kunstoplevelser. Her kan blandt mange nævnes Ringborgen Fyrkat, Fyrkat Vinkingemuseum, Kunstetagerne, Det Maritime Kulturcenter, Hobro Kunsten, Lystfartøjsmuseet og Himmerlands Teater.

Fotokredit: Daniel Brandt Andersen

SHOPPING & CAFÉER

I Hobro findes der et varieret udbud af butikker med alt inden for tøj, sko, brugskunst m.m. Tag en pause og nyd en kop kaffe på en af de hyggelige caféer, inden turen går videre... Få et hurtigt overblik herSkal udbuddet være lidt større - køretiden til Aalborg er ca. 40 min.

Fotokredit: Nicolas Cho Meier